Sammen med Urmaker Bjerke åpner vi Europas største klokkebutikk i Eger-kvartalet

May 30, 2023
Vi er stolte av og endelig kunne avsløre planene for Eger-kvartalet.

Vi har i lengre tid jobbet med en ny og spennende langsiktig plan for Eger-kvartalet der vi får utnyttet dets fantastiske beliggenhet og potensial, og skapt nytt liv på Egertorget. Den nye strategien inkluderer både åpning av nye og spennende butikk-konsepter som er unike i Norge samt etablering av flotte og moderne kontorlokaler. Oslo har blitt en attraktiv destinasjon for internasjonale merkevarer innen luksussegmentet og Eger-kvartalet har de kvalitetene som skal til for å huse ledende merkevarer som befinner seg i  i øverste klasse. Vi er stolte av å endelig kunne avsløre hvem som skal flytte inn. 

Det er ingen mindre enn Urmaker Bjerke, Norges ledende forhandler av eksklusive klokker, som storsatser. Etter 100 år i bransjen, åpner tredje- og fjerde generasjon av familien Bjerke nå Europas største klokkebutikk i sitt slag. De vil disponere hele 2,700 kvm, fordelt over tre etasjer på EGER, der store deler vil brukes som butikklokale, mens noe vil brukes til administrasjon. Urmaker Bjerke vil jobbe for å utvikle en drømmedestinasjon for klokkeinteresserte med flere av verdens mest eksklusive klokkemerker til stede.

Vi er stolte av å kunne samarbeide med en så solid norsk aktør som Urmaker Bjerke. De har vært i markedet i 100 år, og har gått i bresjen for å lede luksusklokkemarkedet i Norge, sier Lund. Administrasjonsdirektør Joakim Bjerke i Urmaker Bjerke svarer: Vi ser alltid etter måter å utvikle oss videre på, og etter 100 år i Oslo by, føles dette som en fantastisk mulighet. Promenaden Management har beviselig har vært med på å løfte og styrke den eksklusive handelen i Oslo, og vi ser derfor på de som en naturlig samarbeidspartner for oss i fremtiden. Nå vil vi sette i gang det spennende planleggingsarbeidet og vi ser virkelig frem mot å åpne dørene i 2024 og by på helt unike kunde- og handleopplevelser.   

Med denne spennende etableringen i Øvre Slottsgate styrkes Oslo som Skandinavias fremste destinasjon for luksusvarer. Dette vil være med på å tiltrekke enda flere unike og eksklusive merkevarer inn i Øvre Slottsgate på sikt, spår Annette Lund i Promenaden Management. Fremtiden ser lys ut for hele området rundt Oslos fineste handlegater, og Promenaden Management tar godt vare på de byggene som de er ansvarlige for. I 2019 malte de de seks historiske byggene i Eger-kvartalet tilbake til sine originalfarger, for å gjenspeile dets opprinnelige identitet og lange historie, og for å vise dem frem fra sin beste side. For Promenaden Management er utviklingen av Oslo sentrum vesentlig i satsingen, de er derfor engasjerte i bybilde og sørger sammen med andre aktører for å utvikle Oslo til å bli en attraktiv og grønn hovedstad vi alle kan være stolte av, avslutter Lund.