EGER-KVARTALET: Fra Shopping Gallery til et pulserende kvartal

September 27, 2023
Eger-kvartalet i hjertet av Promenaden Fashion District er i forandring. Fra å være et kjent shopping gallery, tar EGER et skritt mot fremtiden ved å huse innovative livsstilskonsepter som det populære merket lululemon og snart Europas største klokkebutikk.

Eger-kvartalet blir dermed et pulserende kvartal med unike butikkonsepter, restauranter og attraktive kontorlokaler. Promenaden Management velger derfor nå å samle butikkene på EGER under paraplyen Promenaden Fashion District, og styrker dermed fokuset på distriktet de har bygget opp. 

Siden 2009 har EGER vært et sentralt ikon i norsk detaljhandel, og bidratt sterkt til å forme det norske retailmarkedet, spesielt innenfor luksussegmentet. Annette Lund, daglig leder i Promenaden Management, reflekterer: “Det var på EGER luksusmoten på mange måter startet i Norge, noe som ga oss et godt utgangspunkt for etableringen av flere luksusbutikker i Promenaden-distriktet. Vi er utrolig stolte av reisen EGER har hatt, og gleder oss til å videreutvikle Eger-kvartalet med ytterligere luksus, unike konsepter og attraktive kontorlokaler.”

Promenaden Fashion District, bestående av seks ikoniske gater i hjertet av Oslo, representerer det ypperste av internasjonal luksus og nisjebutikker. Ambisjonen er klar: Skape et distrikt i Oslo for luksushandel som kan rivalisere de større europeiske hovedstedene.

 

Kaia Kongsli, markedssjef i Promenaden Management, påpeker viktigheten av kundeopplevelsen: “Det er viktig for oss å ta vare på alt det fantastiske EGER var for mange kunder, men også tilrettelegge det for dagens situasjon. Med de planene vi har, ser vi frem til at vi etter hvert kan tilby en enda bedre kundeopplevelse for alle som besøker både Eger-kvartalet og Promenaden-distriktet."

Det er flere store internasjonale aktører som ønsker å etablere seg i Promenaden Management sine lokaler, og allerede i oktober ønsker Promenaden Fashion District og Steen & Strøm velkommen til det anerkjente internasjonale motemerket, Loewe. Annette Lund avslutter: “Det siste tiåret har Oslo utmerket seg som Skandinavias ledende destinasjon for luksus. Utviklingen vil bare fortsette, så her er det bare å følge med.”

Følg med på Promenaden sin Instagram for daglige oppdateringer fra ditt favorittdistrikt. 

Om Promenaden Management:

Promenaden Management er selskapet bak Promenaden Fashion District og har i mange år vært en sentral aktør i å forme Oslo som en destinasjon for luksushandel. Med flere ikoniske gater og en ambisjon om å stadig fornye seg, står Promenaden i spissen for innovativ luksusshopping i Norge.