Urmaker Bjerke har åpnet Europas største klokkebutikk

August 15, 2024
Endelig har dørene til Urmaker Bjerke åpnet, og vi er stolte og glade for å ønske de velkommen til Egertorget.

- Vi i Promenaden er svært stolte av å samarbeide med Urmaker Bjerke. De har i over 100 år og gjennom 4 generasjoner representert kvalitet i øverste klasse, og tar nå et stort skritt fremover ved å åpne Europas største klokkebutikk her på Egertorget. Dette er et viktig løft for både Promenaden-området og ikke minst Oslo, som befester sin posisjon som en internasjonal luksusdestinasjon sier Annette Lund, administrerende direktør hos Promenaden Management. 

13. juni 1923 åpnet Paul Bjerke sin lille urmakerbutikk i Brugata. Nå, over 100 år senere med fjerde generasjon Bjerke, åpnes familiebedriftens nye hjem midt i hjertet av Oslo, over tre etasjer. Med verdensledende urprodusenter innen luksussegmentet i hus.

Med 2700 kvadratmeter dedikert til kvalitet og lidenskap, åpner Urmaker Bjerke Norges første boutiques for OMEGA, Tudor og TAG Heuer. Butikken huser også Nordens største Patek Philippe-avdeling på 120 kvm. Med åpningen lanseres Grand Seiko som nytt klokkemerke og i tillegg er Buben & Zörweg fra Tyskland, kjent for eksklusive safer og windere, på plass.

Bjerke Vintage & Pre-Owned åpner sin første fysiske butikk, og bygget huser en fantastisk piazza, en helt egen bakgård, som vil bli et samlingssted for klokkeentusiaster.

Klokkeinteressen øker både i Norge og internasjonalt, med et stort, kunnskapsrikt norsk publikum som er svært engasjert i denne tidløse håndverkskunsten.